maandag 23 september 2013

Herry en Snulleke

Onze eerste toets geschiedenis is morgen ... spannend !!!!!!! Vooral goed leren.
En vanaf nu kennen we ook Snulleke en Herrie Hesje. Die gaan ons dit jaar
in de gaten houden hoe we door het verkeer gaan met een hesje of zonder hesje met de fiets of te voet komen, maar GEEN AUTO'S AUB!Knipogen
Dat is ook beter voor het milieu. Als je er even bij nadenkt vervuilen we te VEEL! Dat is zo spijtig in andere landen word ons vuil verbrand enzo!
Dus kom met de fiets of te voet met fluohesje en met of zonder helm, zodat we gezien worden!
- geschreven door Roos 5A

5 opmerkingen:

  1. Saskia (mama Jarid L5B)24 september 2013 om 09:37

    Denk maar aan Archeon, en dan lukt het jullie wel! Succes allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Saskia (mama Jarid L5B)24 september 2013 om 09:42

    Met de fiets toch niet altijd even gemakkelijk salle! Jiro doet er 35 min. over met zijn loopfietske, fietsen zelf kan hij nog niet! Wil dat eigenlijk niet! Want hij wil niet trappen!
    En dat was een geregel salle! Jiro vanachter op, Jarid zijn zware boekentas en dan die van Jiro nog, en dan moest ik maandag eigenlijk nog Jiro zijn loopfiets meekrijgen! Pffff! Wat een moeder lijden kan! En vandaag was er dan ene slecht gezind dat zijn loopfietsje niet meer mee ging! Gewoon achter opzitten! Maar toch zo gedaan! De boekentas van Jarid is wat groot, de litsen staan op het kleinsten, en valt af, dus ook voor hem niet zo gemakkelijk dan om die op zijn rug te dragen! Ben al fier dat hij dit zonder problemen doet, want dat was vorig jaar nog niet!
    En waar blijven die verslagjes, de schrijvers van L5B? Komaan hé!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nog efkes en dan kan hij zelf fietsen Saskia!

      Verwijderen
  3. Saskia (mama Jarid)8 oktober 2013 om 09:11

    Snulleke en Herry Hesje leuke idee. Maar vandaag was er weer iemand teleurgesteld! Jiro heeft altijd zijn hesje aan! Maar deze morgen kwamen we tot de conclusie dat het nog bij oma lag! Tja, dan zonder! Nu stond Snulleke er toch zeker! En nu zat dat niet mee natuurlijk! En was hij heel verdrietig, heb hem wel wat moeten ompraten! Vorige keer had hij het wel aan, maar was hij ook al teleurgesteld want Jarid had toen een prijs gewonnen en hij niet! Dat gezichtje had je moeten zien! En hij riep nog, nu doe ik het niet meer aan se! Tja, dat is hem! Werkt altijd tegenovergestelde bij hem! Nu maar praten om het weer terug aan te krijgen zekers! Vond het nu inderdaad wel erg voor hem! Want hij was deze morgen al slecht gezind dat we het niet gingen halen, maar dan waren we te laat en die oma is zo vroeg niet wakker!
    Hopelijk werkt hij het nu niet uit op zijn juf!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Saskia (mama Jarid)8 oktober 2013 om 09:13

    Hopelijk hé, An! Jarid was wel 8 jaar hé! Alé, zonder wieltjes bedoel ik dan! Maar den deze wil niet trappen! Jaja, speciallekes hé! Dat zullen ze wel van geen vreemde hebben zekers! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen